ВКЛ / ВЫКЛ: ИЗОБРАЖЕНИЯ: ШРИФТ: A A A ФОН: Ц Ц Ц Ц
Муниципальное бюджетное общеобразовательное учреждение «Средняя общеобразовательная школа №18» города Чебоксары Чувашской Республики
428023, Чувашская Республика, г.Чебоксары, ул.Энтузиастов, д.20
+7 (8352) 31-15-77 (приемная)
cheb-school18@rchuv.ru

МЕНЮ

СВЕДЕНИЯ ОБ ОБРАЗОВАТЕЛЬНОЙ ОРГАНИЗАЦИИ

Статьи Ефимова А.Д

План «Тăванçĕр-шыв – Чăваш Республики» темăпаирттернĕуçăурокăнтулликонспекчĕ

Проект Вырăс шкулĕсенчи 9-мĕш класра «Тăван çĕр-шыв – Чăваш Республики» темăпа ирттермелли материалсем

Использование на уроках Технологической карты

Константин Ивановăн калаçура çамрăк ăрăва вĕрентсе калани

Программа работы с одарёнными и талантливыми детьми

Урок тулашĕнче шырав-тĕпчев ĕçне йĕркелемелли мелсем

Проект ĕçĕн тĕслĕхĕ. Урокăн технологи картти

Изучение творческого наследия К.В.Иванова в образовательном пространстве.

Чăваш чĕлхи урокĕсенчи ФГОС мелĕпе ирттермелли ĕç тĕсĕсем

И.Я. Яковлев çуралнăранпа 165 çул тултарнине паллă туса Шупашкарти 18-мĕш номерлĕ вăтам шкулта чăваш чĕлхипе литературине вĕрентекенсем ачасене тĕрлĕ меропиятие явăçтарчĕç.

Паллă уява халалласа вĕрентекенсем уçă уроксем пачĕç.

Хăнара Чăваш Республикин Тава тивĕçлĕ ĕçченĕ Н.П. Ишентей поэт пулчĕ. Вăл аслă классенчи вĕренекенсемпе хăйĕн «Çуралман ача сасси» ятлă кĕнеке тăрăх калаçу ирттерчĕ. Вĕренекенсем поэмăри проблемăсене палăртрĕç, хăйсене хумхантаракан ыйтусене хускатрĕç.

5-мĕш классем И.Я. Яковлев пурнăçĕпе ĕçĕ-хĕлĕн паллăрах тапхăрĕсене интеллектуалă вăйă станцийĕсенче çутатса пачĕç, тест ыйтăвĕсене хуравларĕç.

Сăвă конкурсĕнче 3-мĕш класс ачисем палăрчĕç. Уйрăмах Гурьев Дмитрий, Филиппов Влас, Михайлов Александр пултаруллă пулчĕç
Çавăн пекех, И.Я. Яковлев ачасем вали çырнă калавсем тăрăх 2 класс ачисем инсцинировкасенче выляни пурин кăмăлне те кайрĕ. Куракансем умĕнче сăнарсене ĕнентерÿллĕ калăплама пĕлни, чăвашла калаçма пултарни савăнтарчĕ.Уяв малалла пырать.

т. (8352) 31-15-77 - приемная
т. (8352) 31-11-25 - вахта, столовая

e-mail: cheb-school18@rchuv.ru

График приема граждан:
вт, чт: 15.00 – 17.00 часов

poslanie prezidenta ChR

proforientacija

poslanie prezidenta ChR

photo 2023 10 19 09 25 14

vospitanie

drugoe delo

photo 2023 01 24 17 16 15

© 2024. Все права защищены.